با توجه به پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساخت و ساز ساختمان ها شما می توانید شاهد انواع سازه های مختلف باشید. در میان این سازه ها سازه فلزی قابی به دلیل داشتن برتری ها و مزایای بسیار زیاد از پر طرفدارترین و پر تقاضاترین سازه های کارفرمایان می باشد. به دلیل اینکه زمان و سرعت ساخت ساختمان ها برای کارفرمایان و سرمایه گذاران از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است این امر سبب شده که سازه فلزی قابی بیشتر مورد توجه واقع شود. آیا با سازه های قابی آشنایی دارید؟ با مطلب جدید لاهیج سوله همراه باشید تا نگاهی اجمالی به انواع سازه های قابی و کاربرد آنها داشته باشیم.
از پرمصرفترین و بهترین نوع ساخت و سازهای بتنی سازه های قابی هستند.
این سازه ها متشکل از قاب و اسکلت بتنی است. در این اسکلت ها ستون ها به صورت قائم و تیرها به صورت افقی روی آنها قرار گرفته و به نوعی به ستون متصل خواهند شد. دال ها نیز در سقف و کف سازه بتنی قرار دارند. اما مهمترین سازه همان ستون ها هستند چرا که بیشترین بار را تحمل می کنند.
سازه های قابی استحکام زیادی در برابر فشارها دارند. تمامی اسکلتشان به یکپارچه و محکم به هم متصل شده اند و در اصطلاح گیردار نامیده می شوند.
مطالب بیشتر لاهیج سوله : مزایای سازه های فلزی : سازه های فلزی یا فولادی چه مزایایی دارند؟
شما می توانید یک ساختمان داشته باشید که همه آن از فولاد ساخته شده باشد. در این حالت فولاد هم به عنوان تکیه گاه داخلی و هم به عنوان پوشش خارجی به کار رفته است. اما در سازه فلزی قابی، برای ساخت طبقات، دیوارها و مانند آن از سایر متریال ها استفاده می شود. ساختمان های فلزی برای مقاصد مختلفی ساخته می شوند مانند انبار، کارگاه و حتی منزل مسکونی.
از این نوع از سازه های فولادی می توان جهت ساختمان های با ارتفاع زیاد مانند ساختمان های چند طبقه و آسمانخراش ها، ساختمان های صنعتی، انبار، ساختمان مسکونی و سازه های موقت استفاده کرد.
علاوه بر مزایای متعدد سازه های فلزی قابی، این تجهیزات از معایب و مشکلاتی نیز برخوردار است. که از جمله آنها می توان به نیاز به عدم مهارت جوشکار و جوش نامناسب ؛ عدم مقاومت بالا به خصوص در دمای بالای 600 درجه سانتی گراد ؛ پایین بودن کشش فشاری و امکان خوردگی در سازه در مقابل عوامل فرسایش زا و شرایط جوی می توانند از معایب این سازه محسوب شوند .
برای مشاهده پروژه های لاهیج سوله لطفا روی لینک کلیک کنید.